Wat is Cloud9 Crafts?

Cloud9 Crafts is een online winkel die in September 2018 zijn virtuele deuren heeft geopend, en wordt gerund vanuit een klein appartement in het hart van Amsterdam. Dagelijks wordt er hard gewerkt aan de uitbreiding van het assortiment en worden er regelmatig persoonlijke ondervindingen en projecten gedeeld op de Cloud9 Crafts Facebook pagina en in de Cloud9 Crafters Facebook groep. 

Wat betekend Cloud 9?

Cloud 9 is de Engelse variant van "In de zevende hemel zijn". Onze missie is om zo veel mogelijk mensen de inspiratie en de nodige hulpmiddelen aan te reiken om samen met ons het fijne en blije Cloud 9 gevoel te ervaren. Meer productinformatie en inspiratie vind je op onze Facebook  pagina en in onze Cloud9 Crafters Facebook groep.

Hoe is Cloud 9 Crafts ontstaan?

Cloud9 Crafts stond al jaren in de pen maar bleef door honderdduizend excuses niet meer dan slechts een droom. Deze droom werd ineens in April 2018 tastbaar door een verassend wederzien met de ontwerper van Dendennis; Dennis van den Brink. Ik kende Dennis destijds niet alleen van zijn prachtige, grappige en zeer toegankelijke haakboeken maar ook als grafisch vormgever. Ik vond zijn stijl perfect aansluiten op mijn visie van Cloud9 Crafts. En die inschatting was juist. Binnen een mum van tijd ontwierp Dennis het geweldige Cloud9 Crafts logo en was Cloud9 Crafts officieel geboren.

Wie is Cloud9 Crafts?

Ik ben een enthousiaste, nieuwsgierige, creatieve en een iets wat eigenwijze "paper lover". Dat wil zeggen, ik hou van papier in alle vormen, maten, toepassingen en functies. Mijn papierhobby's lopen dan ook zeer uiteen, maar het meeste plezier haal ik uit het maken van wenskaarten en mijn memory planners. Sinds het voorjaar 2018 maak ik samen met nog 6 andere enthousiaste creatievelingen, deel uit van het Dendennis Design Team. Naast een grote voorkeur voor de Kawaii stijl, hou ik van pastel kleuren, heb ik een zwak voor wolkjes, hou ik van gedetailleerd werk en heb ik een grote liefde (noem het maar gerust een obsessie ) voor alledaagse gebruiksvoorwerpen waar lieve oogjes en zoete wangetjes op staan. Mijn hobby stopt dan ook niet bij het maken van papierprojecten, maar gaat bij mij verder door altijd op zoek te zijn naar leuke producten en accessoires voor op en rond mijn bureau. De combinatie van mooie spullen en het creatief ermee bezig zijn,  geven mij dan ook het ultieme Cloud 9 gevoel!

Ik wens je een super fijne dag en veel plezier in mijn webshop!

 

Yuki Wondergem